Non-stop nachtprogramma

De Film Noir Salon, DJ's, live jazzband, snoepmeisjes, filmquiz en restaurant zullen je door de nacht slepen. Als je niet in de filmzaal zit natuurlijk.

Thijs Nissen Trio

Als Miles Davis in 1957 Parijs aandoet voor een optreden in Club Saint-Germain ontmoet hij Louis Malle, wiens film Ascenseur pour l’échafaud net af
is. Nadat hij de film heeft gezien, stemt Miles in de soundtrack te maken en niet veel later staat hij in een Parijse studio met vier andere muzikanten. Iedereen is volkomen onvoorbereid. 
Als enige leidraad zijn er een paar akkoorden die Miles op zijn hotelkamer componeerde. Ze improviseren de soundtrack in één nacht. Informeel en nachtelijk als deze jaren vijftig vibes spelen drie jonge Rotterdamse muzikanten ‘s nachts een jazzy ode aan de vervlogen tijden. Met Thijs Nissen op alt saxofoon, Tomek van Leeuwen op Contrabas en Mitchell Damen op drums.

DJ's

Geen nachtcultuur zonder muziek. Dans met ons de cinematic boogie met DJ’s Casper Tielrooij, Cinema Royale en Woody in Rotterdam. In Amsterdam met Tienson, Margie en Pohon.
DJ  Tienson

Film Noir Salon

Wat past er beter bij de nacht dan Film Noir? Sigaret in de linkerhand, bourbon in de rechter en de detective vertelt je in zijn mineure rookstem zijn verhaal. Uiteraard inclusief moord, overspel, femme fatale, geld en macht. Stap je in de Film Noir Salon, dan beleef je de jaren vijftig op zijn zwartst.
Je ziet fragmenten uit klassiekers, je hoort Film Noir podcasts en natuurlijk de muziek. De Film Noir Salon opent voor het eerst de back door tijdens La Notte. Gratis voor iedereen, maar wel op eigen risico.
KINO 5, in de gang tussen KINO 1 en KINO 2
FC Hyena in de foyer  

Nachtrestaurant

Chef Job kookt bij KINO de sterren van de hemel: Franse keuken met een twist en shared dining.
FCHyena is een wijnbar met heerlijke wijnen en een petit restaurant met houtgestookte oven.